NOD32Geçen senelerde bilgisayarıma virüs programı kurmaktan çekinirdim.Yüklediğim program ya çok iyidir ama bilgisyarımı çok kasardı.Ya da çok kötüdüydü ama hiç kasmazdı :).Geçen sene tesadüfen buldum bu programı ve yükledim.inanılmaz bir koruma sağlıyor ve neredeyse hiç kasmıyor bilgisayarı.Kendi kendime aradığım virüs programını buldum dedim.Bu programı bir yılı aşkın süredir kullanıyorum daha hiçbirşekilde virüs veya trojenin bilgisyarıma bulaştığını söyleyemem.Şimdi bu güzel programı sizinle de paylaşıyorum.Kurulum ile ilgili dökümanlar ve diğer gerekli dosyaları ikinci linkten indirebilirsiniz.

NOD32 (2000,2003,NT,XP) iNDiR

EK DOSYA VE DÖKÜMANLAR

Author: Hamdi Yaman

1987 yılında gözlerimi açtığım şu küçük dünyada 2006 yılından bu yana blog yazıyorum. İnternet dünyasının bugünü ve yarını hakkında her zaman ilgili olmuşumdur.

5 comments

Ya her zaman diyorum ya Hocam Büyüksün die.Sen bir de bizim okulu filan kazansaydın halin ne olurdu bilemiyorum.Siten çok güzel.PHP’yi sökünce bir de ben yaparım artık sen de her zamanki gibi yardım edersin.

Teveccühünüz efenim.Sizin okula gelseydim sonumu ben bile düşünemiyorum. :).Yardım işine gelince onda da duygusallık ön planda olur(50$) 😀

Hamdi ne kadar duygusalsın…: b 🙄 O değil de bu kadar duygusallık bizim keseye dokunacak gibi.. 😆

Evet güzel bir program. 🙂 Geçen gün AMON (gerçek zamanlı dosya koruması olması lazım) hata verdi. Uğraştım çözemedim ama kaldırdım tekrar kurdum. Sapasağlam çalışıyor şimdi. 🙂

Bir cevap yazın

*