Çelik-Sevenler Anlar

Çelik’i çok sevmezdim.Daha doğrusu birkaç parçası dışında pek dinlemezdim. Ta ki bu şarkısını dinleyene kadar.Yeni çıkarttığı albümünün çıkış parçası olan “Sevenler Anlar” dan söz ediyorum.Ayrılığı, severken ayrılmayı çok ii bir şekilde vurguluyor.Şarkının sözlerine ve kendine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

SEVENLER ANLAR

Nasıl sevdim seni sevenler anlar
Severken ayrılan, çekenler anlar
Halimi bir türlü anlatamadım
içim ezildi içim çare bulamadım
Aradım olmadı sordum olmadı
Severken ayrılan, çekenler anlar

Yok işte yok herşey yalan
Gözler yalan sözler yalan
Halimi bir türlü anlatamadım
içim ezildi içim çare bulamadım
Aradım olmadı sordum olmadı
Severken ayrılan, çekenler anlar


Ah Menekşe Ah

Dün akşam bi üst baş bakalım die babamla beraber alışverişe çıktık.Reklam olcak ama Tiffany’ ye gitik.Çıktık üst kata.Tişörtlere bakıyorum, çalışan kızlardan birisi geldi.Neyse seriye başladık kız veriyo ben deniyorum, kız veriyo ben deniyorum derken kızdan bir ilgi bir alaka :P.Tişörtleri aldık bir de gömlek bakıyoruz o esnada kızın yaka kartından gördüm adını.Adı Menekşe.Adını mıhladım aklıma :).Evet evet tabiki şaka, ama kız çok güzeldi (dünya ahiret bacımız yanlış anlaşılmasın ;)).Artık her hafta tişört almaya gidicem galiba.Bir de hesabı öderken gördüm; bir çerçevede aynen şöyle yazıyordu “Şikayetlerinizi bize memnuyetinizi dostlarınıza bildirin”.Gerçekten çok özlü bir söz 😀

Sigarayı Bırakmanın 20 Yolu

Az önce NTV’nin web sitesini dolaşıyordum.Böyle bir başlık gördüm hemen daldım içeriye.Neden mi? Çünkü çevremde sevdiğim birçok insan sigara içiyor.Ve kendilerine zarar veriyorlar. Ben de onları çok sevdiğim için kendilerine zarar vermelerini engellemeye çalışlıyorum.Eğer yazılarımı takip ediyorsanız bilirsiniz haftada mutlaka sigara ileilgili bir yazı bulup getiririm. Şimdi fazla gevezelik etmeden sigarayı bırakmanın 20 yolunu söyleyen linke davet edeyim.

Mutlaka okuyun ve deneyin.Bence kaybedecek birşey yok ama başarırsanız bilinki kazanacağınız çok şeyiniz var.(Özellikle Sinem Ablam,H.Amcam,Gülay Abla,Derya Güleç okumalı)

TV Saçmalıkları

Akşamları ya bilgisayarın başında olurum ya da TV başında.Ancak gördüm ki artık TV’lerde pek izlenecek bierşey kalmamış.Hangi kanalı açsam bir yarışma karşıma çıkıyor.Yok Popstar yok Star Avı vs. vs.Açıkcası bu yarışmalar bana çok saçma geliyor.iki üç kişi çıkıyor şarkı söylüyor birkaç tane de sanatçı die tabir edilen ama bana göre sanatla uzaktan yakından ilgisi olmayan jüri üyeleri yorumlar yapıyor.Ve bizler de bu saçmalığa katılıp oy kullanıyoruz. Hatta öyle fanatik olmuşuz ki birisi gidince ağlıyor istediğimiz kalınca seviniyoruz.Dün akşam bu saçmalıklardan birinde yani Star Avı programında jüri Deniz Seki salonu terk etmiş gitmiş.Sonra yayın yapan kanal araya reklam sokmuş birşeyler yapmaya çalışmış ama nafile çünkü program oradan sonra son bulmuş.Eee olacak olan buydu.Aynı kanalda bir de sabahları Kuşum Aydın’ın sunduğu programda Ahu Tuba ile bir denyo çıkıyor.Ya arkadaşım her sabah neden çıkartıyorsun ki?Bir sürü de alkışçı bulmuşlar ha bire alkışlayıp duruyorlar.

Diyeceğim şu ki; artık TV’yi maç izleme dışında kullanmıyorum.Çünkü artık TV’de anlamlı bir program yok.

Anket Sonuçları

Eveet iki haftadır sitemde açık oylamaya sunduğum anketi sonlandırmış bulunuyorum.Yeni anket ise Fortis Türkiye kupası ile ilgili.Çarşamba gününe kadar devam edecek bu ankete oylarınızı hemen kullanabilirsiniz.

Anket Sonucu

Sinop’ta kurulması kararlaştırılan nükleer santral ile ilgili düşünceniz nedir?

* Mutlaka kurulmalı: 28% (7)
* Kesinlikle kurulmasın: 12% (3)
* Kurulsa iyi olur ama yine de kurulmaması daha iyidir: 4% (1)
* Banane ya memleketi ben mi kurtaracağım: 20% (5)
* Kurulması bizim ülke olarak lehimize olacaktır: 36% (9)

Toplam Oy : 25
Yani büyük kısmı santralin kurulması görüşünde.Artık bekleyip göreceğiz kurulacak mı kurulmayacak mı?

Pasta ve Tatlı Tarifleri Kitabı

Eveeeet nerde kalmıştık?Tabiki yemekte.Bayan ziyaretçilerimize bir hediye vermek istedim.Daha doğrusu hediye değil de okuyup pastalar, börekler, tatlılar yapıp beni de görmelerini sağlamak amacıyla bir kitap.Evet sizin için sanal alemin derinliklerinden çıkarttım bu kitabı.içinde oldukça fazla pasta ve tatlı tarifi var.Kitaba aşağıdaki linten ulaşabilir pastaları yaptıktan sonra bana test etmek için göderebilirsiniz 😀

Kitabı indir