50.000, 90.000, 99.000, 99.999 ve 100.000… Sayaçtan da gördüğünüz gibi Mart 2006’da kurduğum blogum 100.000 tekil hite ulaştı. Bunda katkısı olan tüm ziyaretçilerime, blogcu arkadaşlarıma, dişicanlara, kişicanlara, babacanlara teşekkürü bir borç bilirim. Tabi bu 100.000 olayını karelere taşımak gerekirdi ve ben de yaptım. Hakan’ın da ateşlemesi ile şu görüntüyü elde ettim. Evet 100.000’e kadar birçok yenilik ile tanışan blogum bundan sonra da bu yeniliklere şahitlik etmeyi sürdürecek. ilki yılbaşı ile ilgili header resmi olacak. Yukarıdan gördüğünüz gibi benim resmim kalktı ve yerine yılbaşı temalı bir resim geldi. Esprisi hoş birşey oldu :D.

ilerleyen günlerde etiketleneceğim, ariş sayfası oluşturacağım ve link bankası oluşturacağım. Önümde görünen yenilikler bunlar ve tabi ki olursa bunlara eklenecek. 2007 içinde Wp kullanıcılarına bir tema hediye etmek istiyorum. Şu anda fırında kısık ateşte pişiyor. Olunca buradan ikram edeceğim. Şimdi müsadenizle bir özel teşekkür listesi sunmak istiyorum. bu listede bugüne kadar benim kahrımı çeken, yardımcı olmaktan çekinmeyen kişiler mevcut. Eğer unuttuklarım varsa affetsinler beni.

Yakuter; başından sonuna kadar, Ayyas; son zamanlarda ikimizi de ağ üzerinden fifa oynamak sarsa da gerçekleştiremedik. Ancak internet kategorisi altındaki birçok yazının konu bulucusu rolünü başarıyla gerçekleştirdi. Hasan(Bonjoka); şu güne kadar hiçbir desteğini esirgemedi, her konuda yardımcı oldu. Gürkan; geyik mi geyik yakın bir dost. O da ne dediysem hemen yaptı, kırmadı beni. Skykhan; o da gerektiği zamanlarda yardıma koştu. Hakan (Dmry); programlama manyağı olan bu genç kişilik de her sorduğum soruya eksiksiz bilgiler verdi, yol gösterdi. Onun da bu seviyeye gelmemde payı oldukça büyük. Adem(Bunalım); gerek yaptığı yorumlar gerekse verdiği destek benim için önemli bir yere sahip. Yiğit; tanışmamız yakın tarihe dayansa da hem muhabbeti hem de sitem için sponsorluk çalışmalarında yardımcı oldu. Semih; her zaman abilik gösterdi. Tecrübelerinden beni de faydalandırdı ve güzel sohbetleri ile hoş bir ortam haline getirdi interneti benim için.

Bir de sitemde nadir görünen ancak katkıları büyük olan “isimsiz kahramanlar” var. ilk olarak ablam. Her zaman, site için veya değil desteğini eksik etmedi. Eren; o da yorumları ile renk kattı siteme. Pelin Hocam; tanıtım konusunda oldukça iyi performans gösterdiğinden eminim. Tabi ki son olarak siz ziyaretçilerim ve siteme sponsor olarak yayın hayatımı devam ettirmemi sağlayan Marissoft ekibi…  Bu listede adı geçen ya da unutmuş olmamdan dolayı geçmeyen herkese çok teşekkür ederim.

Author: Hamdi Yaman

1987 yılında gözlerimi açtığım şu küçük dünyada 2006 yılından bu yana blog yazıyorum. İnternet dünyasının bugünü ve yarını hakkında her zaman ilgili olmuşumdur.

11 comments

Benim sahsim ve sitemin gecmesine cok sevindim. Tesekkürler Hamdi, unutmadigin icin. Nice 100.000 ziyaret edilmelere insallah. Hedef 200.000 desek mi acaba 🙂
Hayirli ugurlu olsun basarin.

Mademki yeni yıl temalı o zaman sana yeni yıl ile ilgili bir söz ( bana ait olduğu için henüz atasozü olmadı. Halen yaşıyoruzda o bakımdan yani 🙂 )

Yeni bir yıl,
Yeni bir ümittir.
Yeni bir ümitte,
Yaşamak için bir sebeptir 🙂
(Ribtsot )

Hamdi, hani derler ya senin çocukluğunu hatırlıyorum diye, ben de aynen öyle senin iiiiilk zamanlarını hatırlıyorum. Bu kadar kısa zamanda bu kadar yok katetmen gerçekten harika. Kendi yolunu çizerek çıkmış olduğun bu günlük dünyasında yerin doldurulamaz. Aslında bu işe başlayacak insanlara iyi bir örneksin. Kendini anlatarak da insanları sitene bağlayabileceğini gösterdin sen. Hoş ben başından beri mecburiyetten bağlıyım 😀 ama olsun yine de yazılarını severek okuyorum(yalakalık değil cidden 😀 )

Sana bundan sonraki günlük yaşamında başarılar, ondan da önce sağlıklı günler dilerim(ne alakası var demeyin, içimden geldi)

Ne güzel, tebrikler. 🙂
99999, 100001, 100100 gibi olayları da karelere taşısaydın.. 😀

Üst kısım (header) resmi de hoş olmuş bu arada, eline sağlık.
Değişiklik, güzeldir. Bekliyoruz… 😉

not: bu yorumu 8. kez filan yazıyorum. 😀

@Bonjoka, aslında olabilirdi inşallah 222.222’ye hedef koyalım :D. Bu ardaa dünkü yorum yapamamanı Internet Explorer’a bağlıyorum :D. Benim suçum yok valla :D. Vee tabi ki hiç bıkmadan usanmadan 8.kez yazığın için teşekkürler 😀 😀 😀

123.456 da güzel bence, 222.222’ye daha var 1-2 ay.
Belki de 2-3 hafta, bilmiyorum… 😀

Hamdi yalan söylüyor, ben yardım etmedim, hep kendi azmiyle öğrendi 😀 Seni buraya getiren kendi azmin Hamdi ;=) Nice 100.000 ‘lere ;=)

Bir cevap yazın

*